Az áprilisban megkezdett versenysorozat, Szombathelyen zárul. Idén, idehaza utoljára Szombathelyen találkoznak komoly versenykörülmények között, a tájbringa szerelmesei. És ha már odamennek, szeptember 23-24.-én, akkor már meghívták osztrák sporttársaikat is. Nézzük tehát meg miért is érdemes még benevezni, és részt venni az év utolsó hazai versenyén!

53122311

-          Mert ez idén az utolsó lehetőség. -          Mert a magyar kupában még vannak nyitott kérdések, nem minden dőlt el. -          Mert a világ egyik legerősebb mezőnye is itt lesz, a komplett osztrák mezőny, és így élesben láthatjuk a világ legjobbjaiból többeket versengeni. -          Mert a verseny elnöke Mets Miki, akinek a nevéhez fűződik a 2012-es VB, és a jövő évi Budapesti EB/Master VB is, azaz a jó verseny garantált. -          Mert egy zsír új térképen lehet versenyezni, amit MM mellett, a magyar elit versenyzők: László, Csabi és Böbe térképezett fel, ami garancia a versenyző szemléletű, pontos és jó térképre. -          Mert a terep alkalmas mindenkinek a versenyzésre. Nagy szintkülönbségek nincsenek, de kismillió út van rajta, ahol a kezdő bringás is megtalálja az élvezetet, és a profik is megtalálják a kihívásaikat. -          Mert minden induló a sportident támogatásának köszönhetően, SIAC rendszerrel indulhat, azaz nem kell bajlódnia a dugással, mert AIR+ lesz a kezén. -          Mert ezután a verseny után, vagy fél évet kell várni a következő versenyre. -          És mert tájbringázni jó!

170911_h_zeb_170722_bicikliverseny08

Egyszóval szeptember 23-24.-én irány Szombathely, és a West MTBO!

Nevezni még az http://www.orienteeringonline.net , illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címeken lehet.

Kedvezményes nevezési határidő: 2017-09-18

Kiírás: http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/16500/tipus/render

Facebook: https://www.facebook.com/events/106342563395845/?fref=ts