A közeljövőben a levelezési listán és a Tájolóban is olvasható lesz egy részletes ismertető a rogramról, addig is lehet vele ismerkedni a honlapon.

 
Egyelőre kérek mindenkit, ne árasszon el a hibákkal kapcsolatos levelekkel. Dolgozok, dolgozunk ajtuk, de amint ezekkel végeztünk, kérni fogok mindenkit az építő jellegű kritikára.

 
Viszont kérünk mindenkit, aki rajta szeretne lenni a ranglistán, és még nem kért idénre versenyengedélyt, az lehetőleg minél előbb tegye meg. A program a korábbiakkal ellentétben azoknak már nem is számol pontot, akiknek nincs engedélye. Nem lenne jó, ha minden egyes engedélykiadás után újra kéne számíttatni a pontokat. Másrészről a procedúrát, amit a kiállított engedélyek átvétele jelent a Csonti által használt összsportági rendszerből, is már csak egyszer szeretnénk lebonyolítani ebben az évben.

 
A megyei versenyek még csak elvétve szerepelnek a feldolgozott eredmények között. Akik még nem is küldtek eredményt (jegyzőkönyvet), azok kérem, hogy a honlapon megtalálható eredmény-minta szerint tegyék azt, és a nyilvántartási számokat mindenképpen töltsék ki a versenyzők mellé, különben nem tudjuk feldolgozni az eredményeket. A minta az 'Adattár / Szabályzatok' alatt található, a nyilvántartási számok pedig versenyzőként lekérhetők az 'Adatbázisok' menüpont alatt.

 
Józsa Gábor
(Törekvés SE)