Azok számára, akik nem voltak ott a Luhacovicei versenyen, mert felmentést kaptak (Dénes Z, Lévai F, Molnár A, Szundi A.) vagy más okból, illetve nem futották meg a 2-szer 125 %-ot azoknak ez újabb lehetőség a teljesítésre.

Itt jelzem azt is, hogy az eredeti válogatási szempontok szerint, aki kizárólag középtávon akar bekerülni és indulni a felnőtt és főiskolás VB-n annak ez a verseny jelentheti a válogatást. Magam részéről jobban örülnék annak, ha a Thermanlandon eldőlhetne a csapatok összetétele, de a lehetőség fennáll továbbra is azoknak, akik most külön jelzik ezt számomra. (A Thermenlandon az első napi normál táv és a második napi sprint a válogató, a szlovéniai sprint Prológ nem, az "csak" ajánlott Világranglista verseny.

A verseny magyar nyelvű kiírása megtalálható az eseménynaptárban. A színhely Budapesttől 434 km Jihlava közelében van, az utolsó 28 km kivételével gyorsforgalmi úton. Budapestről reggel 6 órás indulással elérhető. A terepről készült régebbi térképet is megtaláljátok a honlapon. A nevezési és szállásköltségeket az MTFSz megelőlegezi és átutalja, amit utólag kell rendezni a múltkori versennyel megegyező módon.
Kérem a nevezést, a szállásigényt (a 120 Kc-s faházat ajánlom) és az esetleges középtávú válogatási szándékot május 25-ig nekem küldjétek el.
Köszönöm és jó felkészülést, sikeres Thermenland-ot kívánok!
Hegedűs Zoltán
szövetségi kapitány
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (mostantól ezt használom)
06-20-390 1668