A szombat reggeli heves esőzés miatt a látogatók inkább délutánra érkeztek, de a vasárnapi jó idő kárpótolt bennünket és a sportolni vágyókat is.

Üröm az örömben, - miszerint a látogatók számára nem lehet panaszunk - hogy a Trail-o sportágról semmilyen hivatalos tájékoztatóba nem került bele, hogy elsősorban mozgássérülteknek szánt sportról van szó, így mozgássérült látogatónk csak egy fő volt. ő is Tőlünk értesült a programról.

Köszönjük lelkesedését!

Néhány adat: 56-an próbálták ki a Trail-o-t. Helyes választ 6 fő adott, 1 hibapontja 20 főnek volt.

Köszönjük a részvételt!

Hírek: Hétvégén rendezik (2006. június 16-19) a Trail-o Európa bajnokságot, Litvániában. A 9 ország részvételével zajló 3 napos rendezvényről bővebb információt a http://www.lpok.lt/en/index.php weboldalon találunk.

A jövő hónapban (2006.július 9-14) sorra kerülő 3. Trail-o Világbajnokságot 11 ország részvételével a „Finn Ötnapos”-nak nevezett tájékozódási versennyel és MTBO (tájékozódási kerékpár) Világbajnoksággal együtt rendezik Finnországban.

http://mtbwoc2006.orienteering.org/

Egy érdekes weblapra hívnánk még fel a figyelmet, ahol a szlovének 3 fordulós Pre-O (ők így nevezik a Trail-o-t) versenysorozatának képei, eredményei találhatók. A 3. forduló október 1-én lesz. (verseny naptárunkban is szerepelnek a szlovén versenyek)

http://www.oktrzin-klub.si/Tekme/2006/SloLiga2006.htm

Nemesházi Lászlóné Brigitta

Trail-o bizottság titkára