A teljes élvezethez szükséges belépési adatokat az egyesületek hamarosan megkapják, ennek birtokában adhatnak le egyesületi nevezést. Ez a más hasonló felületeken már megismert összerendelést jelenti az egyesület tagjai és az adott verseny kategóriái között. Az egyesületi nevezések határidőig bármikor módosíthatók.

Belépés nélkül csak a nevezettek listája érhető el, illetve egyéni nevezés adható le, de ettől alapvetően szeretnénk eltanácsolni a felhasználókat. Az egyéni nevezés azok számára készült, akik NEM szerepelnek az adatbázisban, tehát viszonylag ritkán lesz rá szükség. Természetesen, ha mégis, akkor nyugodtan használható.

A rendszer elérése:

http://www.mtfsz.hu/entry vagy http://www.mtfsz.hu/nevezes

Az ENTRY egyelőre ún. éles tesztüzemben fut majd, amely elvileg a felhasználók felé semmilyen különbséget nem jelent a véglegeshez képest, csupán annyit, hogy a gazda szeme kicsit jobban rajta van a jószágon, biztos, ami biztos...

Minden észrevételt köszönettel fogadnak a fejleszők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen.